Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection


Descriere

Acest complex de 5 stele se află pe renumita plajă Jumeirah din Dubai, lângă Dubai Marina și oferă o varietate de restaurante interioare și în aer liber și 3 piscine, inclusiv o piscină pentru copii cu tobogane de apă. Hotelul are și centru de fitness.

Localizare

Habtoor Grand Beach Resort & Spa este situat lângă portul de agrement din Dubai. Cel mai mare complex comercial din Orientul Mijlociu, Mall of the Emirates, se află la doar 10 minute cu maşina.

Facilitati Hotel

Acest complex de 5 stele oferă 3 piscine, inclusiv o piscină pentru copii cu tobogane cu apă, un centru de fitness, 16 baruri tematice și restaurante care servesc preparate internaţionale, inclusiv din bucătăria libaneză, engleză, italiană şi thailandeză, tapas și mâncăruri la grătar, centrul spa Elixir, 4 terenuri de tenis, 2 terenuri de squash, 2 terenuri de racquetball şi un club pentru copii, parcare privată gratuită.

Facilitati Camere

Camerele și suitele spațioase ale hotelului au vedere la mare sau la grădinile amenajate, fiind dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.