Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA VILLAGE


Descriere

Stella Village este situat la doar 10 minute de plaja din Analipsi, o regiune perfecta pentru turistii interesati de relaxare, liniste si distractie. Camerele au fost renovate in 2016. Booking.com: Foarte bine 8,5. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul se afla amplasat in regiunea Analipsis, la 5 km de orașul Hersonissos, la 20 km de aeroport "N. Kazantzakis" din Heraklion, la 22 km de Heraklion.

Facilitati Hotel
WiFi gratuit in intreg hotelul, magazine, parcare, 2 piscine in aer liber, parcare acoperita incalzita, curatatorie, centru de spa si wellness, plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii si tobogan, 2 baruri, restaurant, facilitati pentru practicarea unor sporturi, amfiteatru, animatie.

Facilitati Camere
Hotelul dispune de 266 de camere cu suprafete cuprinse intre 30 si 40 metri patrati, dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par TV prin satelit, frigider, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.