Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Manolis Apartments este un complex mic, in sistem self-catering, administrat de o familie si situat la 400 de metri de plaja cu nisip auriu, la 800 de metri de Malia și la 100 de metri de stația de autobuz. In zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Apartamentele frumos decorate au bucătărie complet utilată, baie cu duș si balcon privat. Sunt disponibile unități de aer condiționat și cutii de valori, la un cost suplimentar care se plăteste la proprietate.

Amplasat in grădini private, intr-o zonă foarte liniștită, complexul Manolis Apartments oferă o piscină cu apă dulce, cu zonă de plajă, o piscină pentru copii și o zonă de joacă. Micul dejun englezesc complet si cafea, băuturi, gustări și mese ușoare sunt servite la barul de la piscină.

Oaspetii au la dispozitie un lounge cu TV prin satelit și o zonă cu acces gratuit la WiFi in hol. Ocazional, sunt organizate nopți de grătar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie