Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Agia Marina este localizata la 9km in partea de vest fata de Chania, zona este faimoasa pentru plajele lungi cu nisip fin precum si pentru sporturile acvatice ce se pot practica in zona.
Fiind o zona turistica foare bine dezvoltata, statiunea este recunoscuta pentru viata de noapte pentru tavern si restaurante cu mancare buna traditionala.In apropiere sunt si alte plaje ce pot fi usor accesibile, precum Kato Stalos si Platania.
Atractiile zonei sunt, mica biserica Agia Marina, al carui nume il poarta statiunea, la 1.5km sud se afla Nerospilla, o pestera cu stalactite si stalagmite ce dateaza de pe vremea minoanilor. Chania este localizata la cativa km de Agia Marina, exista o statie de autobus ce faciliteaza accesul catre oras.


Facilitati hotel: receptie disponibila intre orele 08:00-22:00, piscina externa pentru adulti cat si pentru copii, snack bar, Tv satellite si muzica, transport cu o masina de golf in locatii apropiate, depozitare bagaje gratuita, internet wi fi gratuit in zona receptiei, internet corner,serviciu fac si copiere, precum si posibilitatea de inchiriere masina, prosoape de plaja contra cost.


Dotari camere: cele 23 de suite si apartamente inconjurate de gradini si decorate in culorile pamantului sunt pregatite pentru a va transforma vacanta in momente de neuitat.Camerele au balcon sua terasa, aer conditionat, telefon, TV, uscator de par, seif, bucatarie complet utilata, baie cu dus, internet WI Fi in camera (contra cost)

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie