Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Candia Park


Descriere

Hotelul este situat la 3,5km de orasul Agios Nikolaos, la 5km de Elounda, pe malul marii, la 70 km de aeroportul din Heraklion - Creta. Acest hotel oferta o panorama superba spre golful Mirabello. Transferul aeroport - hotel - aeroport este INCLUS in pretul pachetului! Drinks & Food
Turistii pot servi preparate culinare locale sau internationale in cadrul restaurantului Agapi, specialitati din peste, pizza si salate la taverna Fili. Cei care doresc o cafea, exista cafeneaua Kafenion cu vedere spre golful Mirabello, dar si barul Eros si cel de la piscina.

Sport si divertisment
Turistii se pot relaxa la piscina exterioara, la scurte plimbari prin gradina complexului ori la spectacole tematice zilnice.

SPA & Welness
Centrul Welness este prevazut cu piscina exterioara si jacuzzi.

Localizare
Hotelul este situat in zona golfului Mirabello, la o distanta de 50 minute fata de aeroportul Heraklion si 10 minute de mers cu masina de localitatile Aghios Nikolaos si Elounda.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.