Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOLIMAR DIAS HOTEL

de la
1554  1270 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Dias Solimar, complet renovat în 2011, oferă lux, confort și servicii distinctive, caracteristice tuturor hotelurilor Solimar. Poziționarea sa convenabilă și accesul facil îl fac locul ideal pentru familiile, cuplurile și prietenii care doresc să exploreze insula sau să se bucure de o vacanță în compania celor dragi.
Descriere hotel
Hotelul Dias Solimar, complet renovat în 2011, oferă lux, confort și servicii distinctive, caracteristice tuturor hotelurilor Solimar.
Poziționarea sa convenabilă și accesul facil îl fac locul ideal pentru familiile, cuplurile și prietenii care doresc să exploreze insula sau să se bucure de o vacanță în compania celor dragi.
Localizare

Situat la doar 50 de metri de plaja cu nisip alb din Adelianos Kampos, Hotelul Solimar Dias oferă acces rapid și ușor la facilitățile de agrement.
Cel mai apropiat sat se află la doar 5 minute de mers pe jos și oferă magazine, restaurante, taverne și cluburi.
Aeroportul internațional al orașului Heraklion este la 80 km distanță, în timp ce aeroportul orașului Chania se găsește la 70 km.

Facilități hotel
Cu 80 de camere disponibile, hotelul dispune de un restaurant spațios, 2 baruri (principal și bar la piscină), 2 piscine (una pentru adulți și una pentru copii), loc de joacă pentru copii, serviciu de schimb valutar și alte facilități.
Servicii suplimentare, precum internet Wi-Fi, sistem de telefonie directă, rent-a-car, serviciu de babysitting, scaune pentru copii, serviciu de curățătorie și seif, sunt disponibile contra cost.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Facilități camere

Camerele spațioase sunt elegante și confortabile, oferind băi private cu halate de baie și papuci.
Fiecare cameră dispune de balcon privat sau terasă, oferind o vedere frumoasă la mare.
Dotările includ aer condiționat, TV cu ecran plat, canale prin satelit și canale radio.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie