Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1532  1332 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Orpheas Resort Hotel ocupă o poziție privilegiată direct pe malul plajei întinse cu nisip a pitorescului oraș Georgioupoli, fiind încadrat de o oază de frumusețe în mijlocul grădinilor bine îngrijite și pline de flori. Acest complex hotelier vă invită să vă bucurați de o experiență de cazare de excepție, oferind unități de cazare rafinate, clasificate la 4 stele, care reflectă atenția la detalii și eleganța
Descriere hotel
Orpheas Resort Hotel ocupă o poziție privilegiată direct pe malul plajei întinse cu nisip a pitorescului oraș Georgioupoli, fiind încadrat de o oază de frumusețe în mijlocul grădinilor bine îngrijite și pline de flori.
Acest complex hotelier vă invită să vă bucurați de o experiență de cazare de excepție, oferind unități de cazare rafinate, clasificate la 4 stele, care reflectă atenția la detalii și eleganța.
Localizare
Hotelul este amplasat la doar câțiva pași de Kavros, un mic sat pitoresc cu taverne și cafenele.
Georgioupolis, odinioară un sat pescăresc și acum centrul turistic vibrant al zonei, se află la o distanță de 4 km.
Cele două orașe pline de farmec, Rethymno și Chania, cu centrele lor vechi romantice, sunt situate la aproximativ 17 km, respectiv 38 km.
Hotelul beneficiază de o locație comodă, la 50 km de Aeroportul Chania și aproximativ 100 km de Aeroportul Heraklion.
Facilități hotel
Locația oferă o gamă variată de facilități pentru a asigura un sejur confortabil, inclusiv recepție deschisă 24 de ore, bar, restaurant bar, bar pe plajă, serviciu Bell-Boy, facilități de biliard (contra cost), închiriere de mașini și motociclete, asistență medicală la cerere (contra cost), acces gratuit la internet Wi-Fi, sală de jocuri, colț de internet (contra cost), serviciu de spălătorie și călcătorie (contra cost), lounge în hol, masaj, sală de fitness în aer liber, piscină cu jacuzzi în aer liber, parcare cu locuri limitate, acceptare animale de companie (pana la 7 kg), bar la piscina, snack bar la piscina, șezlonguri și umbrele la piscină, restaurant, televiziune prin satelit, duș și vestiar, piscină cu apă dulce, fotbal de masă, tenis de masă și facilități de toalete pentru persoanele cu dizabilități.
Facilități camere
Camerele și suitele de la Orpheas Resort sunt amenajate într-un stil romantic, evidențiind paturile de fier.
Acestea dispun de televizor prin satelit, aer condiționat și uscător de păr.
Fiecare unitate de cazare oferă un balcon privat, iar unele beneficiază de o vedere pitorească la Marea Cretei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie