Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEFELI HOTEL RETHYMNO


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Nefeli este situat în Platanias, la 200 de metri de plajă. Acesta are o piscină cu terasă la soare și șezlonguri. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul Nefeli este la 5 km spre est de Rethymnon. Transportul public oprește chiar lângă hotel, iar cei care sosesc cu mașina au la dispoziție o parcare. Acest hotel este situat la 1 oră de mers cu mașina de cele 2 aeroporturi ale insulei Creta. Aeroportul Internațional Chania este la 70 km, iar Aeroportul Internațional Heraklion se află la 80 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Nefeli are o zonă de hol cu recepție nonstop. De asemenea, există o sală mică de gimnastică, o cameră de masaj și un colț cu TV prin satelit. Restaurantul oferă bufete de mic dejun şi cină. Masa de prânz este oferită à la carte la barul de lângă piscină. Divertismentul de noapte include nopți grecești, nopți de karaoke, spectacole de magie și altele.