Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOLOS BAY HOTEL


Descriere

Booking.com - Fabulos 8.7; Tripadvisor - Certificat de excelenta Hotelul este situat la 32 km de orasul Chania, cu acces direct la plaja lata cu nisip fin din statiunea Kissamos. Acest hotel este recomandat pentru serviciile de calitate. Camerele sunt spatioase cu posibilitatea de a caza pana la 3 adulti + 1 copil. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare:
Hotelul Molos Bay se bucura de o pozitie privilegiata, cu acces direct de faimoasa plaja cu nisip fin din Mavros Molos. Situat in statiunea Kissamos, hotelul se afla aproape de zona animata a statiunii. Orasul Chania se afla la 32 Km de hotel iar aeroportul International Chania se afla la o distanta de 45 km.

Drinks & Food:
Restaurantul ofera mancaruri specifice bucatariei grecesti si internationale si o gama variata din cele mai bune vinuri ale Cretei.

Sport si Divertisment:
Hotelul ofera zone special amenajate pentru water sports, scuba diving, tururi speciale pentru vizitarea importantelor situri arheologice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.