Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1696  1399 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Elegantly designed, the spacious guestrooms are gracefully appointed and come with all the contemporary amenities, enabling you to relax and have a blissful sleep after a busy day. Built over ancient KYDONIA, in the heart of Chania, the city which evokes precious old charm, rich in history, colours and scents of a bygone era, stands Hotel KYDON. The four star hotel occupies one of the most convenient locations in town, across from the main shopping district, within walking distance of the old quarter of the city and the Venetian port.
Localizare
Hotelul se afla in centrul orasului Chania, la 5 km de portul Suda, la 13 km de aeroportul Chania.
Facilități hotel
Hotelul oferă servicii esențiale pentru o experiență confortabilă, inclusiv o recepție deschisă 24 de ore pe zi, cu posibilitatea de check-in la ora 15:00 și, în funcție de disponibilitate, înregistrare mai devreme.
Check-out-ul este programat până la ora 11:00, iar, la cerere și disponibilitate, se oferă opțiunea de check-out extins până la ora 18:00, cu o taxă suplimentară de 50% din prețul camerei.
Oferind servicii rapide de check-in și check-out, personalul multilingv și facilități precum room service până la miezul nopții, restaurant, bar și acces gratuit la fibră Wi-Fi, hotelul asigură o ședere comodă și relaxantă pentru oaspeți.
De asemenea, sunt disponibile lifturi, parcarea cu un cost suplimentar, serviciu de valet până la miezul nopții și o stație de încărcare pentru vehicule electrice cu un încărcător de curent alternativ de tip 2, 22kw (contra cost).
Facilități camere
Toate camerele și suitele sunt decorate elegant și sunt dotate cu aer condiționat, balcon și Smart TV cu canale prin satelit.
Fiecare este echipată cu saltea ortopedică și lenjerie de pat din bumbac 100%, seif pentru laptop și minifrigider.
Majoritatea camerelor beneficiază de vedere panoramică la centrul vechi, Portul Venețian și Marea Cretei.
La cerere se oferă un mini Ipad.
Oaspeții au la dispoziție facilități de călcat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie