Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat la doar 100 de metri de plaja cu nisip din Skaleta, hotelul Gortyna are o piscină mare cu bar, înconjurată de vegetaţie luxuriantă. Oferă camere cu balcon privat, precum şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria cretană tradiţională.

Localizare

Orăşelul Rethimnon este la 12 km de hotel. Plaja satului Bali se află la mai puţin de 20 de minute de mers cu maşina. Lângă proprietate există parcare publică gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile de lângă piscină cu o băutură de la bar sau pot juca tenis pe terenul proprietăţii. Micul dejun tip bufet poate fi savurat zilnic în zona de luat masa. Conexiunea WiFi este disponibilă în toate zonele la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Camerele hotelului Gortyna sunt mobilate simplu şi includ un TV cu canale prin satelit şi o canapea. Fiecare are baie privată cu articole de toaletă şi uscător de păr. Aerul condiţionat este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie