Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETAN DREAM ROYAL

   Kato Stalos, Grecia


Descriere

Pentru o vacanta perfecta in Grecia, oaspetii au posibilitatea de a descoperii un nou hotel pozitionat pe fabuloasa plaja Stalos. Aici oaspetii regasesc tot comfortul necesar pentru petrecerea unei vacante de neuitat si care sa le ramana in suflet.

Locatie: Hotelul este pozitionat pe un mic deal cu acces direct la plaja, in statiunea Stalos, intre centrul orasului si cosmopolita statiune Agia Marina, si Platanias.

Distante: 6km fata de Chania, 10 minute pana in orasul vechi Chania, pe jos se pot explora plajele apropiate, statia bus-ului se afla in fata hotelului, plaja Stalos 100m, Portul Souda 12km, aeroport 21km.

Facilitati hotel: ofera facilitati moderne si servicii ce te pot surprinde, pentru o vacanta romantica de neuitat cu privelisti unice asupra Marii Mediterane.Hotelul dispune de: receptie 24 de ore, wi-fi gratuity in zonele publice si in camere, TV satellite, fotolii pentru masaj unde oaspetii se pot relaxa in timp ce isi asteapta transferul,bar in lobby, camera pentru bagaje, pasaj subteran utilizat pentru trecerea la mare, parcare gratuita in limita disponibilitatilor coafor, serviciu inchiriere masini, mini market, taxi service, sala de jocuri, piscina pentru copii, patut, scaune bebe in restaurant, babysitting la cerere, loc de joaca pentru copii.
Cretan Dream are 2 restaurante si doua baruri, unde se folosesc produse locale naturale pentru a imbogati gustul traditional al preparatelor.Restaurant Aphrodite este authentic traditional si serveste preparate pentru mic dejun si cina, restaurant a la carte Muse, aii se pot servi preparate pentru pranz si cina.

Dotari camere: stilat dar discret in acelasi timp, cu elemente din piatra,marmura si lemn ce imbina stilul modern cu cel autentic Cretan.Hotelul dispune de 80 suite echipate complet, ce au in dotare TV satellite, aer conditionat, frigider, seif, bucatarie echipata complet, internet wi fi free.

Tipuri camere: suita cu vedere la munte sau la mare, precum si vedere la piscina si mare, cu o suprafata de 23mp, 2 paturi twin si o canapea, family room cu vedere la munte, la mare sau vedere la piscina precum si suite cu vedere la piscina si mare cu o suprafata de 36mp, un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea extensibila.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.