Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERION SUITES AND SPA Adults only 16+


Descriere

Descriere HOTEL ASTERION BEACH:
Hotelul consta din 2 cladiri cu 67 de camere si este amplasat perfect intr-o zona linistita in fata marii, pe plaja cu nisip din Platanias. Hotelul a fost renovat integral si transformat in hotel destinat in exclusivitate adulltilor.
Localizare HOTEL ASTERION BEACH:
Hotelul se afla la 1 km de Maleme, 3 km de Platanias, la 15 km de Chania si 18 km de aeroportul din Chania. Hotelul este situat pe plaja, sezlongurile si umbrelele fiind gratuite. Sporturi acvatice cu plata.
Dotari camere:
Hotel Asterion Luxurious Beach are 67 de camere de 9 categorii diferite, intre 28 mp si 50 mp. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, wi-fi gratuit, telefon, seif (cu plata), TV satelit, mini bar (cu plata), facilitati preparare ceai/cafea, baie cu dus si cada, uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa.
Facilitati HOTEL ASTERION BEACH:
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati: receptie 24 de ore, salon cu terasa, colt vizionare TV, restaurant, restaurant a la carte, lobby bar, pool bar, beach snack bar, gradina, terasa pentru plaja, piscina, prosoape pentru piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, centru Spa, sala de fitness, camera pentru bagaje, aer conditionat, lift, seif, Wi-Fi gratuit in zonele publice, magazine, parking, prim ajutor si doctor (la cerere).
Activitati: tenis de masa (cu plata), biliard (cu plata), sporturi acvatice (cu plata).
Clasificarea oficiala: 5*
Web: www.asterionhotel.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie