Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melia Costa del Sol

de la
1898 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.10.2024 - 08.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: hotelul are o pozitie privilegiata peste drum de malul marii si de promenada, in zona plajei Bajondillo la o distanta de 5 minute de centrul statiunii si la 6 km de aeroport; hotelul este recomandat in principal cuplurilor, neavand atat de multe facilitati pentru copii.


Dotari camere: cele 540 de camere sunt spatioase, au toate vedere totala sau laterala la mare, au mobilier clasic si sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, internet, mini-bar, seif.


Facilitati hotel: restaurant a la carte, dar care serveste si in stil bufet preparate de calitate si trufandale, cafenea, bar, piscina exterioara, centru spa (cu plata) care ofera proceduri si facilitati precum piscina dinamica, piscina cu apa sarata si hidromasaj, sauna, hammam, masaj, tratamente pentru intretinere faciala/corporala, muzica live seara, magazin de suveniruri, acces internet gratuit.


www.melia-hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.