Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST CAMBRILS


Descriere

Scor Booking: 7.8 Hotel Best Cambrils 4* face parte din lantul hotelier Best Hotels, fiind amplasat la doar 50m distanta de plaja, la 2 km de centrul orasului Cambrils.Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 30 m, statie de taxi – 20 m. Ofera turistilor posibilitati variate pentru petrecerea timpului liber, in apropiere se afla restaurant magazine si baruri. *Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT - HOTEL - AEROPORT! In sistem gasiti tarifele pentru TRANSFER cu public shuttle - bus (Optional)Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Bufetul-restaurant oferă o varietate de preparate internaţionale, iar hotelul are şi un cafe-bar. Se poate solicita prânzul la pachet şi există automate pentru băuturi şi gustări.

Sport & Divertisment
Hotelul oferă o sală de jocuri cu mese de biliard şi de ping-pong, precum şi o zonă de joacă pentru copii şi un club al copiilor. De asemenea, există un salon TV cu o zonă cu acces Wi-Fi gratuit. Veţi găsi aici o piscină în aer liber, o saună şi o sală de sport.

Localizare
Hotel Best Cambrils 4* face parte din lantul hotelier Best Hotels, fiind amplasat la doar 50m distanta de plaja, la 2 km de centrul orasului Cambrils.Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 30 m, statie de taxi – 20 m. Ofera turistilor posibilitati variate pentru petrecerea timpului liber, in apropiere se afla restaurant magazine si baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Recepţia de la Best Cambrils este deschisă non-stop, iar în schimbul unui cost suplimentar se oferă parcare la hotel.