Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alegria Chic Apartments Santa Susanna


Descriere

Amplasare

Locul de cazare se află la Santa Susanna, la cca 18 km de plajă.

Dotări

Locul de cazare oferă 23 de camere pe 2 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca contra cost in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

In camere există o sufragerie, o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde, unui aparat pentru cafea/ceai și unui cuptor, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). In băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. O discotecă și un club de noapte oferă divertisment și distracție in timpul liber. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.