Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Beach

de la
1381  1378 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 20.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL PALM BEACH:
Hotelul este situat intr-o zona rezidentiala linistita din Benidorm, inconjurat de gradini tropicale, cu acces usor la plaja Levante.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive

Localizare HOTEL PALM BEACH:
Hotelul este situat la 2,5 km de iesirea Playa Levante, la 50 km de aeroportul din Alicante si 140 km aeroportul din Valencia. La numai 15 minute de mers pe jos se afla parcurile acvatice Aqualandia si Mundomar.

Plaja:
Plaja se afla in fata hotelului, cu pietricele rotunde.

Dotari camere:
Hotel Palm Beach dispune de 299 de camere complet echipate pentru a va bucura de un sejur confortabil. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, TV, seif (contra cost).

Facilitati HOTEL PALM BEACH:
Hotelul dispune de un restaurant exclusivist care mai presus de toate ofera servicii de calitate, cu toate facilitatile de care aveti nevoie. Hotelul dispune de o piscina exterioara si una interioara, precum si sala de fitnes si sauna, zona de joaca pentru copii. Acces wireless gratuit pe intreaga proprietate, parcare gratuita. Seara hotelul ofera o gama larga de programe de divertisment, discoteca El Templo. Restaurantul este de tip bufet unde se serveste micul dejun, pranzul si cina, cu preparate spaniole si internationale.

Web: www.palm-beach-hotel.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.