Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1918 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 20.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel ultramodern este situat la doar 600 de metri de impresionantul Oras al Artelor si Ştiintelor din Valencia. Acesta are centru spa, sală de gimnastică, piscină in aer liber deschisă pe tot parcursul anului, precum și camere elegante cu TV cu plasmă și canale prin satelit și acces gratuit la WiFi.

Camerele cu aer conditionat ale hotelului Valencia Primus au pardoseală frumoasă din lemn si decor luminos si modern. Fiecare cameră este izolată fonic si are birou si seif pentru laptop.

La un cost suplimentar, oaspetii au acces la spatiosul centru spa al hotelului, ce oferă piscină dinamică, piscină cu apă rece, cadă cu hidromasaj, saună si hamam. La un cost suplimentar sunt disponibile masaje și tratamente de infrumusețare. Oaspeții pot utiliza și centrul de fitness.

Elegantul restaurant al hotelului serveste mancare traditională mediteraneană cu o tentă modernă. Acesta are terasă in aer liber si un café-bar cu vedere la fermecătoarea grădină cu terasă.

Centrul comercial Aqua Multiespacio este situat chiar in fata Hotelului Primus Valencia. Statia de autobuz aflată la 75 de metri oferă legături spre centrul orasului si spre plaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie