Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA FIORETTA


Descriere

Villa Fioretta este o proprietate frumoasă construită în concordanță cu arhitectura localității Liapades, de pe insula Corfu, care pune la dispoziție o piscină în aer liber și o terasă la soare. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
La 800 de metri de vilă se află magazine locale și un minimarket. Plaja cu nisip din Ermones este la 5 km, iar satul Palaiokastritsa, amplasat pe malul mării, renumit pentru viața de noapte, se află la 6 km de proprietate. Orașul Corfu este situat la 22 km, iar Aeroportul Ioannis Kapodistrias se află la 20 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

La Traditional Villa Fioretta oaspeților le este pusă la dispoziție o grădină mare cu facilități de grătar. În împrejurimi se pot desfășura diferite activități, precum drumeții, yoga și lecții de tehnici de auto-apărare.