Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KERVANSARAY BODRUM HOTEL

de la
2060  1822 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Magnificul hotel Kervansaray Bodrum este situate in Torba, in apropierea marii. Resortul va ofera o vacanta de relaxare totala, purificati-va sufletul cu minunatele tratamente si programe de wellness disoinibile sau bucurati-va de o baie cu aburi turceasca, hamam sau marea varietate de restaurante disponibile.

Localizare: Hotelul este localizat la 26 km de orasul Bodrum, la 11 km de centrul orasului Bodrum, pe malul marii.

Facilitate hotel: Hotelul, cu o suprafata totala de 87000 mp, pune la dispozitia oaspetilor sai o varietate de restaurant in aer liber dar si acoperite. Puteti savura o gustare sau masa de pranz la piscina, iar restaurantul A l'a Carte Sultan este alegerea ideala pentru o cina deosebita. Pe langa acestea hotelul ofera 8 baruri, 3 piscine exterioara, o piscina acoperita, topogane de apa, magazine, sali de conferinta, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, o multitudine de tratamente de infrumusetare, sala de forta , cabinet medical. Pentru cei care doresc sa fie activi , exista o multitudine de activitati oferite precum terenul de tenis, baschet, billiard, sporturi acvatice .Echipa mini clubului ofera amintiri de neuitat pentru vizitatorii copii.De 3 ori pe zi turistii pot merge in centru orasului Bodrum cu mini-busul oferit.

Facilitate camere: Hotelul este alcatuit dintr-un corp de 5 etaje, un corp de 4 etaje, annex, 43 cottage si 3 Village. Camerele de hotel, bungalow-urile si anexele ofera oaspetilor confortul necesar pentru o sedere placuta. Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa ( exceptie facand camerele club), baie cu dus , mini bar, Tv LCD, telefon direct, seif, uscator de par , cosmetice si oglinda pentru machiaj, sistem de aer conditionat si detectoare de fum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.