Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KADIKALE RESORT HOTEL

de la
1667  1154 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Prestigiosul hotel Kadikale a devenit un punct de reper in Bodrum, unde vanturile soptesc povesti de neuitat, spuse de catre insusi judecatorul Kadikalesi, care dateaza inca din epoca elenita. Stralucitorul nisip, marea albastra ca de cristal , arcadele interminabile de begonia si vederile panoramice te fac nu numai sa traiesti o vacanta ci sa o experimentezi renascandu-te!

Localizare: Hotel Kadikale Resort Bodrum este situat la 52 km distanta de aeroportul din Bodrum, la 20 km de centrul orasului pe malul marii.

Facilitate hotel: Hotelul, care se intinde pe o suprafata de 36000 mp, pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, 2 restaurante a l'a carte, 4 baruri, 3 piscine exterioare, topogane , magazine de suveniruri, sala de cinema, 6 Sali de conferinte, salon de infrumusetare, Centru spa cu baie turceasca, baie cu aburi, Jacuzzi, sala de forta, thalasso terapie, 4 terenuri de tenis ( rachetele de tenis pot fi inchiriate in schimbul unei garantii), mese de billiard, tenis de masa, acces internet ( contra cost), loc de joaca pentru copii, mini club, mini zoo, baby sitter ( contra cost).

Facilitati hotel: Complexul pune la dispozitia turistilor un numar de 266 de camere standard cu o suprafata aproximativa de 24 mp dotate cu baie cu cada, uscator de par, Tv prin satelit, telefon, seif , aer conditionat, balcon sau terasa in functie de pozitionarea camerei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.