Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1359  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Hawaii a fost deschis in 1986, insa in anul 1998 atat camerele cat si hotelul au fost renovate cu tesaturi elegante in tonuri de pastel. Hotelul este alegerea ideala pentru cupluri sau familii care doresc o vacanta frumoasa intr-un hotel cu standarde ridicate.Plaja:
Plaja este comuna cu nisip-pietris, la dispozitie se ofera: umbrele, sezlonguri, saltele – contra cost.

Piscina
La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele se oferra gratuit.

Sporturi:
Gratuit: sala fitness, tenis de masa, baie turceasca, sauna, sala TV, sala de lectura, muzica live. Contra cost: biliard, internet, jacuzzi, masaj, peeling, centru SPA, cosmetica, internet-cafe, sporturi acvatice (la plaja comuna).

Facilitati camere:
Camerele dispun de dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, televizor, seif (in camera, contra cost), pardoseala – mocheta, balcon, mini-bar (aprovizionare, contra cost). In camera se face curatenie zilnic; asternuturile sunt schimbate de 2 ori pe saptamâna; schimbul de prosoape – de 3 ori pe saptamâna; room service (08:00 – 24:00, contra cost).

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant à la carte (italienesc, contra cost), 2 baruri, snack-bar (11:00 – 16:00), piscina deschisa, cabinet medical, sala de lectura, spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), magazin, schimb valutar, rent a car, parcare, wireless internet, sala de conferinte (40 pers).

Localizare:
Hotelul Hawaii este situat in centrul orasului Marmaris, pe linia a doua de la mare, la 15 m de malul marii, si la 90 km de aeroportul orasului Dalaman.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie