Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WIND OF LARA HOTEL & SPA

de la
1617  958 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere HOTEL WIND OF LARA: Hotelul se deschide in aprilie 2016. Are o suprafata totala de 24.000 mp si dispune de 276 camere.
Tip masa: All Inclusive
Localizare HOTEL WIND OF LARA:Hotelul este situat la 400 m distanta de plaja, in localitatea Kundu, la 12 km de aeroport. Centrul orasului Antalya se afla la 19 km distanta.
Plaja:La HOTEL WIND OF LARA veti gasi o plaja privata, cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL WIND OF LARA beneficiati de camere intre 26 si 52 mp dotate cu: telefon, seif, minibar, aer conditionat, internet WI-FI, baie cu dus, halat de baie si papuci, fier de calcat, uscator de par, parchet, balcon.
Facilitati generale HOTEL WIND OF LARA:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 2 baruri, patiserie, o piscina exterioara cu un tobogan, o piscina interioara, centru SPA, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, WI-FI, discoteca, programe de animatie, darts, tenis de masa, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: pavilion si cabana pe plaja, biliard, bowling, rent-a-bike, rent-a-car, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in zona spa, masaj, doctor, magazine, coafor, babysitter, carucior pentru copii.
Facilitati copii HOTEL WIND OF LARA: Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina exterioara cu un tobogan, meniu, teren de joaca pe plaja, miniclub, animatie, sala de jocuri, inghetata.
Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- accesul la restaurantele a la carte se face gratuit, in baza unei rezervari, o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti (pentru al doilea acces la restaurante, intr-un sejur de 7 nopti, se percepe o taxa de 15 euro/persoana);- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: http://www.windoflara.com/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.