Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat direct pe malul mării, cu o frumoasa gradina, turistii pot beneficia de toate serviciile de pe tot teritoriul complexului Sural. Resortul este recomandat pentru un sejur linistit.

Descriere:

Turistii pot beneficia de toate serviciile de pe tot teritoriul complexului. Reprezinta alegerea ideala pentru un concediu relaxant la malul marii.

Localizare:

Hotelul se afla in regiunea Colakli, la 120 km de Manavgat si la 55 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel:

Sural Resort pune la dispozitie restaurant principal, 2 restaurante a la carte cu specific turcesc si mediteranean, aqua bar, pool bar, piscine interioare si exterioare pentru copii si adulti, tobogane cu apa, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, gimnastica, volei pe plaja, tenis de masa. Animatie in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre 4 – 12 ani, loc de joaca pentru copii. Plaja este privata, cu nisip. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Facilitati camere:

Toate camerele au baie cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa), seif (contra cost), podea ceramica, TV satelit si canale cu muzica, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie