Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN CITY HOTEL

de la
794 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Sun City Apartments este o alegere ideală pentru familii și cupluri care caută o oaza de relaxare în soarele turcesc. Sun City Apartments oferă cazare modernă și confortabilă într-o locație excelenta aproape de plaja și de stațiunea Side.

Descriere:
Sun City Hotel este un hotel de 3 stele. Serveste in regim all inclusive tip bufet micul dejun, pranz, gustari, cina, inghetata intre anumite ore, bauturi locale alcoolice si nealcoolice intr orele 10:00 – 22:00. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import si anumite bauturi locale alcoolice, bauturile imbuteliate, sucuri naturale de fructe, vinuri speciale, cafea turceasca, bauturi dupa ora 22:00, bauturi si mancare pe plaja.

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Kumkoy, la 2 km de Side si la 70 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant principal tip bufet, bar la piscina si in lobby, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa, sala de fitness, baie turceasca, tenis de masa, sporturi nautice, masaj, biliard, jocuri pe calculator, asistenta medicala, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, spalatorie, magazine, rent a car. Conexiunea internet Wi-Fi este gratuita in lobby. Programe cu animatie soft in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre 4 – 12 ani, loc de joaca. Plaja este privata, de nisip, la 2 km de hotel. Autobuz gratuit catre plaja.  

Facilitati camere:
Toate camerele au baie cu dus si uscator de par, aer conditionat control individual, telefon direct, mini bar (gol), fierbator, seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.