Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIRENE GOLF RESORT

de la
2200 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL SIRENE GOLF: Hotelul a fost deschis in anul 2001 si a fost complet renovat in 2015. Are o suprafata totala de 120.000 mp si dispune de 426 camere distribuite in cladirea principala si zona de vile.
Tip masa: Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL SIRENE GOLF:Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Kadriye, la 25 km de aeroport. Orasul Belek se afla la 10 km distanta.
Plaja:La HOTEL SIRENE GOLF veti gasi o plaja privata, cu pietricele si nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL SIRENE GOLF beneficiati de camere intre 46 si 190 mp dotate cu: telefon, seif, minibar, aer conditionat, internet WI-FI, baie cu dus si cada, halat de baie, uscator de par, mocheta sau parchet, balcon.
Facilitati generale HOTEL SIRENE GOLF:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 7 baruri, patiserie, 3 piscine exterioare - una cu 5 tobogane, o piscina interioara, centru SPA, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, WI-FI, discoteca, programe de animatie, terenuri de tenis, tenis de masa, badminton, basket, teren de fotbal, minibiblioteca, darts, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: lectiile de tenis si echipamentul, biliard, bowling, rent-a-bike, rent-a-car, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in zona spa, masaj, doctor, magazine, antrenor personal de fitness, coafor, babysitter.
Facilitati copii HOTEL SIRENE GOLF: Hotelul pune la dispozitia copiilor 2 piscine exterioare- una cu tobogane, meniu pentru copii in zona de miniclub, teren de joaca, miniclub, animatie, minidisco, sala de jocuri, junior club.
Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- accesul la restaurantele a la carte se face contra costa ( 8-12 euro/persoana) in baza unei rezervari;- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: http://www.sirene.com.tr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.