Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU KAYA PALAZZO GOLF RESORT

de la
3539  2038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL KAYA PALAZZO:
Hotelul KAYA PALAZZO deschis in anul 2013, construit pe o suprafata de
120.000 mp, dispune de 645 camere (493 in cladirea principala cu 5
etaje, 139 camere in cladirile garden annex (camerele: garden superior
room si garden suite) si 13 in vile).
Tip masa:
Palazzo All Inclusive
Localizare HOTEL KAYA PALAZZO:
Hotelul este situat pe plaja, la 35 km de centrul orasului Antalya, la 27 km de aeroportul din Antalya si la 2,5 km de centrul orasului Kadriye.
Plaja:
Plaja hotelului este cu nisip, are o lungime de 200 m si dispune si de ponton. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite la plaja. Pentru prosoape se percepe depozit.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: telefon, televizor, minibar (se reumple zilnic cu apa si bauturi racoritoare), aer conditionat centralizat, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par, internet wireless, mocheta, balcon, uscator de par, halat de baie, papuci, meniu de perne.
Facilitati generale HOTEL KAYA PALAZZO:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 5 restaurante a la carte (italian, steak, asiatic, pescaresc, libanez), 7 baruri, patiserie, fresh-uri din fructe, cocktailuri, discoteca, muzica live, programe de animatie, petreceri pe ponton, spectacole de dans, darts, gimnastica in apa, tenis de masa, aerobic, boccia, voley pe plaja, zumba, centru fitness, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, internet wi-fi, centru spa (suprafata 3500 mp), 2 piscine interioare, sauna, baie turceasca, aquapark cu 8 tipuri de tobogane, piscina exterioara (3000 mp), piscina pentru copii, sali de conferinta.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte (cu exceptia restaurantului LIVIO Fish, Steak restaurant - unde este permisa o rezervare gratuita pe sejur), inchiriere masini, servicii medicale, servicii de curatatorie, fotograf, sala de jocuri, sporturi acvatice, lectii de tenis si golf, echipament pentru tenis, teren de fotbal, masaj si alte tratamente corporale.
Facilitati copii HOTEL KAYA PALAZZO:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club si junior club (4 16 ani), loc de joaca, aquapark, mini disco, diverse activitati, zona pentru copii in restaurantul principal, meniu pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.kayahotels.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.