Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAY GARDEN CLUB HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul May Garden Club isi intampina oaspetii din 1999, fiind o unitate de cazare alcatuita din 6 cladiri a cate 5 etaje, cu un total de 202 camere.

Tip masa: all inclusive (bauturi alcoolice si racoritoare locale).

Localizare: May Garden Hotel este situat in Mahmutlar, la 152 km de Aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul Alanya.

Dotari camere: dormitor cu pat dublu sau doua paturi, gresie, balcon, baie cu dus, uscator de par telefon, TV satelit, minibar (cu plata), seif, aer conditionat individual, WiFi. Camerele au vedere catre munte, catre piscina si la mare. Doar camerele family suites au dormitoare separate.

Plaja: privata, cu nisip si pietricele si platforma de piatra in mare. Sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite. Accesul la plaja se face printr-un tunel de 50 m.

Facilitati generale: receptie, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, bar la piscina, bar pe plaja, restaurant, sala de fitness,sauna si baie cu aburi, WIFi, animatie.Servicii cu plata: masaj, coafor, magazine, minibar, spalatorie.

Facilitati copii: piscina pentru copii, tobogan, mini disco.

Plaja: privata, cu nisip si pietricele si platforma de piatra in mare. Sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite. Accesul la plaja se face printr-un tunel de 50 m.

Pagina web: https://www.maygardenclubhotel.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie