Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kleopatra Develi este un hotel economic de 3 stele. Clientii vor gasi 34 de camere duble ce sunt impartite pe doua cladiri cu 6 etaje si cu lift. Personalul prietenos sta la dispozitie pentru orice fel de ajutor la recepta din zona de primire.

Descriere:

Kleopatra Develi este un hotel economic de 3 stele. Clientii vor gasi 34 de camere duble ce sunt impartite pe doua cladiri cu 6 etaje si cu lift. Personalul prietenos sta la dispozitie pentru orice fel de ajutor la recepta din zona de primire.

Localizare:

Hotelul este situat in zona Damlatas din Alanya, la 50 de metri de renumita plaja Kleopatra. Pestera Damlatas, muzeul Alanya, telecabina si Aquapark se afla la 1 minut distanta de mers. In apropiere se gasesc magazine si restaurante, de asemenea exista o buna conexiune la mijloacele locale de transport in comun (300 de m). Aeroportul Antalya este la aproximativ 130 de km.

Facilitati hotel:

Kleoparta Develi pune la dispozitie o camera de bagaje, un seif, un schimb valutar, piscina exterioara, un spatiu cu televizor, room-service, un coafor si un centru de afaceri. In spatiile comune exista conexiunea Wi-Fi. In gradina turistii se pot bucura mai mult spatiu pentru relaxare si odihna in aer liber. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea unitatii de cazare. La plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra-cost

Facilitati camere:

Fiecare camera a Hotelului Kleopatra Develi are minibar. Acestea au baie privata cu dus si uscator de par. In majoritatea camerelor se gaseste cate un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar si un birou. Acces la internet, un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV si WiFi, toate acestea creeaza un confort optim.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie