Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY SPA

de la
3037  2049 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL KIRMAN SIDERA LUXURY AND SPA:
Hotelul KIRMAN SIDERA LUXURY AND SPA a fost deschis in anul 1998 si renovat in 2015. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 14000 mp si dispune de 350 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL KIRMAN SIDERA LUXURY AND SPA:
Hotelul este situat la 25 km de orasul Side, la 33 km de orasul Alanya, la 90 km de aeroportul Antalya si la 79 km fata de aeroportul Gazipasa Alanya.
Plaja:
KIRMAN SIDERA LUXURY AND SPA este situat pe plaja cu nisip si pietricele cu lungime de 200 m si ponton, certificata Blue Flag. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: telefon, TV LCD, seif (contra cost), minibar (se reumple zilnic cu bauturi racoritoare), baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon, parchet, aer conditionat centralizat, acces internet gratuit pana la 128 KB.
Facilitati generale HOTEL KIRMAN SIDERA LUXURY AND SPA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 3 restaurante a la carte (Mediteranean, Asiatic, Kebab), seri tematice in restaurantul principal, 6 baruri, gozleme, piscina exterioara, 3 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, sauna, baie turceasca, programe de animatie, centru fitness, aerobic, zumba, gimnastica in apa, polo, darts, tenis de masa, teren de tenis, volei pe plaja, basket, mini fotbal.
Servicii cu plata: bauturile servite dupa ora 24, bauturile servite in disco bar, seif, baby sitter, servicii de curatatorie, servicii medicale, sporturi acvatice, nocturna pentru terenul de tenis, narghilea, biliard, internet cafe, play station, room service, masaj si alte tratamente de intretinere.
Facilitati copii HOTEL KIRMAN SIDERA LUXURY AND SPA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), maxi club (13-18 ani), mini disco, bufet pentru copii in restaurantul principal, diverse activitati pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la un singur restaurant;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.kirmanhotels.com/hotel/kirman-sidera

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.