Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IC GREEN PALACE

de la
2273  1822 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare: Hotelul este situate in Kundu, la 25 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroportul Antalya. Deschis in aprlilie 2003, este construit pe o suprafata de 93.000mp; are mult spatiu verde. Ultima renovare in 2015.

Capacitate: In total sunt 429 camere, dintre care 379 camere standard, 29 camere familiale, 12 suite junior, 5 camere pentru persoane cu dizabilitati, 1 Kids Suite, 2king suites, 1 Pressidential suite.
Camerele standard au o suprafata de 26mp. capacitate 2 + 1 pax.
Camerele familiale au o suprafata de 52mp, ideale pentru familiile cu copii mici; au 2dormitoare si living room; in dormitorul principal se afla un pat matrimonial si camera copiilor are 2 paturi twin; in living room se gaseste o sofa extensibila, fotolii.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati au o suprafata de 26mp, cu dotari specifice.
Camera Kids Suite are o suprafata de 52m2, 2 dormitoare; dormitorul principal cu pat matrimonial si dormitorul copiilor cu pat twin si dotari specifice pentru copii.
Camerele junior suite au o suprafata de 33mp, 1 dormitor cu pat matrimonial, sofa extensibila si fotoliu. Camerele au balcon/terasa. Camerele king suites au o suprafata de 131mp, decorate cu lux, 1 living room si 2 dormitoare. Dormitorul principal are pat matrimonial, baie cu Jacuzzi; dormitorul copiilor are pat twin si baie.

Tip : High End All Inclusive.

Restaurant principal Jasmine pentru mic dejun, pranz, cina -tip bufet suedez; are meniu pentru copii si meniu dietetic.
Se pot servi gustari intre mesele principale in Sunset Snack Bar, Aloha Beach Bar, Food Circle.
Restaurante A'la carte (deschis pentru cina):
Restaurant Cavalli - cu specific Italian; copiii mai mari de 12ani nu au voie in restaurant; taxa de rezervare10Usd/8Eur
Restaurant Canton - cu specific chinezesc; taxa de rezervare10Usd/8Eur - pentru adulti, 50% reducere pentru copiii intre 7-12 ani, si gratuity pentru copiii intre 0-6ani
Restaurant Sushi - cu specific japonez; taxa de rezervare10Usd/8Eur - pentru adulti, 50% reducere pentru copiii intre 7-12 ani, si gratuity pentru copiii intre 0-6ani
Restaurant Casa - cu specific maxican
Restaurant Fes - cu specific turcesc
Restaurant Green - cu specific pescaresc

Bauturile se pot servi in:
Lobby bar - deschis 24ore/zi
Aloha Beach Bar - decorat in stil indonezian
Swim Up Pool Bar
Vitamin Bar - fresh-uri
IC Cafe - sortimente de cafea si ceai, deserturi
IC Cream World - inghetata
Free Zone Disco Bar
Bauturile se servesc la pahar. Bauturile premium, vinurile de selectie, bauturile scumpe din import se platesc extra.
In camere: seif, wireless.
Servicii contra- cost : telefon, fax, internet cafe (mai mult de 30min), room service, curatatorie, babysitter, doctor, centrul de infrumusetare, centrele de shopping, room service (exceptie clientii sin Presidential Suite si King Suite).

Miniclub pentru copiii intre 4-12ani: aici pot desfasura diferite activitati intre orele 10.00-22.30 (picture, cinema, lucru manual, bowling, boccia, minivolei, minifotbal, minigolf, minibaschet, jocuri la piscine; activitati tematice diferite in fiecare zi )
Minibarul din camere este improspatat zilnic cu apa, apa mineral, sucuri de fructe, bere locala.

Facilitati Hotel : Hotelul dispune de mai multe piscine: piscina pentru animatie (540mp, adancime 140cm), piscine cu tobogane (261mp, adancime 110cm), piscine OASE (687mp, adancime 140cm), piscine mare (1384m2, adancime 140cm), piscina ANTERIOR (882m1, adancime 140cm), piscina pentru copii (89mp, adancime 40cm) piscina interioara (266mp, adancime 140cm) si piscine interioara pentru copii (12mp, adancime 40cm), tobogane cu apa, centru de fitnes, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, mini football, step-aerobic, squash, minigolf, volei, canoe, wind surf, gimnastica in apa - gratuit.
Serviciile cu plata sunt: sporturile de apa, tenisul pe timp de noapte, lectiile de tenis, echipamentul de tenis, masajul, biliardul, bowling, ringo, banana, parasitism, jet ski si jocurile pe calculator. Program de animatie zilnic, seara show - uri. Mini club pentru copii. Cursuri de dans, servicii SPA.

Plaja: Privata, de nisip, cu prosoape, sezlonguri si umbrele gratuit.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.