Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
974  558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu transferuri regulate de la o plajă la Marea Mediterană, Grand Viking oferă cazare modernă, la 600 de metri de portul de agrement din Kemer. Include o piscină cu tobogane si personal de divertisment plin de viată.

Oaspetii pot face exercitii fizice in sala de sport sau se pot relaxa in hamamul traditional cu un masaj. Facilitătile includ o sală de jocuri cu tenis de masă, un loc de joacă vast si o piscină de mică adancime pentru copii.

Camerele luminoase si aerisite ale hotelului Grand Viking sunt amenajate cu mobilier modern si toate se deschid către un balcon privat. Sunt dotate standard cu TV si minibar, precum si cu băi private cu uscător de păr.

Hotelul oferă specialităti turcesti din provincia Antalya si un bufet cu preparate continentale. Puteti lua masa in aer liber langă piscina hotelului Viking, unde au loc spectacole de dans traditional.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie