Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FAME RESIDENCE LARA ofera o calitate superioară care păstrează întotdeauna satisfacția clienților sai la cel mai înalt nivel, intr-un decor de lux, cu personal vesel si prietenos. Fame Residence Lara dispune de o plajă privată de nisip si vă puteți bucura de mare pe plaja de 125 m lungime.

Descriere

FAME RESIDENCE LARA ofera o calitate superioară care păstrează întotdeauna satisfacția clienților sai la cel mai înalt nivel, intr-un decor de lux, cu personal vesel si prietenos.
Fame Residence Lara dispune de o plajă privată de nisip si vă puteți bucura de mare pe plaja de 125 m lungime.

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Lara, la o distanta de 14 km de aeroportul Antalya si la 16 km de centrul orasului.
 

Categorie

5*

Tip masa

Fame style all inclusive

Website

https://www.famehotels.com/fame-residence-lara-spa

Facilitati hotel

Fame style all inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu si A la Carte (cu rezervare), pranz, gustari in Cafe Fame Snack si la piscina, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00-24.00, cafea, ceai, inghetata (14.00-16.00), vinuri la carafa, bere.La pranz si la cina exista si meniu dietetic, vegetarian si bufet pentru copii. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, sucurile naturale de fructe, narghileaua, bauturile imbuteliate , restaurantele A la Carte cu rezervare in avans si contra cost, toate bauturile alcoolice intre orele 03.00-10.00, bauturile in Disco Club.

FACILITATI:
Restaurant principal cu terasa, restaurante Ala Carte: Pasha (bucatarie turceasca), Lagos (specific italian), Mermaid (specific pescaresc), Dragon (specific chinezesc), Cancun (bucatarie mexicana), baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, coafor, baby sitting, telefon, fax, internet, rent a car, centru comercial, transport catre centrul orasului Antalya. Conexiunea Wi-fi este disponibila in lobby in mod gratuit.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, umbrele de soare, sezlonguri, prosoape de plaja gratuite.


SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, 4 tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie de aburi, Jacuzzi, terenuri de tenis, volei pe plaja. Contra cost: centru SPA & Wellness, masaj, solar, nocturna pentru terenurile de tenis, teren fotbal, bowling, biliard, sporturi nautice.

Programe de divertisment cu echipa de profesionisti ziua , spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre  04-12 ani si Junior club pentru 12-16 ani.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 559 camere:  camere standard (25 – 32mp, un dormitor,o baie, max.2+2pax),  camere family deluxe (33-47mp un dormitor spatios, o baie, max 2+2pax), camere family elite (48mp doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 2+2pax), camere duplex family garden (localizate in gradina, dormitor la fiecare etaj, fara usa intre ele, o baie , max 4 pax ), exista camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), seif, mocheta, TV satelit si canale de muzica, majoritatea camerelor au balcon. Unele camere au balcon french.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie