Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUPHORIA PALM BEACH

de la
1281  698 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul a fost renovat in 2013.
Cu o suprafata totala de 183.000 mp, hotelul dispune de 586 de camere repartizate astfel:
- camere standard, cu 2 paturi separate si vedere la gradina (suprafata 27 mp, capacitate maxima 2+1/3 pers.);
- 6 camere pentru persoane cu dizabilitati;
- camere executive, cu 1 dormitor cu pat matrimonial si 1 sufragerie cu canapea extensibila, au vedere la gradina sau la piscina (suprafata 44 mp, capacitate maxima 3 pers.);
- suite alcatuite din 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial, unul cu 1 pat twin) , living, vedere la gradina, balcon (suprafata 61 mp, capacitate maxima 3+2/4+1);
- camere family alcatuite din 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial, unul cu 2 paturi twin) , living, vedere la gradina, balcon (suprafata 71 mp, capacitate maxima 4+2/5+1);Localizare: pe malul marii, la 12 km de orasul Manavgat si la 78 km de aeroportul Antalya.Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar (la sosire contine apa si sucuri; reumplerea ulterioara a minibarului este contra cost), seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, baie, uscator de par, gresie. Facilitati hotel: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, mexican, pescaresc si asiatic), baruri, piscina interioara, piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark cu 2 tobogane, 6 terenuri de tenis, hammam, sauna, baie de aburi, baschet, tenis de masa, volei pe plaja, fotbal pe plaja, darts, tragere cu arcul, cinema, mini club (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani), internet wireless in lobby, langa piscine si la restaurant, animatie.
Servicii cu plata: bauturi premium, rezervare pentru restaurantele a la carte, centrul spa (masaj, peeling, centru de infrumusetare), pavilioanele de pe plaja, reumplerea minibarului, room service, internet cafe, coafor, sporturi de apa, terenurile de tenis (nocturna, echipament si lectii), lectii de surf, sala de jocuri, doctor, telefon, spalatorie, magazine, carucior pentru copii.Plaja de nisip cu pietricele, avand distinctia Blue Flag (se recomanda a se purta papuci speciali de plaja). Sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt gratuite. Alte informatii:carduri acceptate: Visa, Mastercard;animalele de companie nu sunt acceptate in hotel;limbi vorbite de personalul hotelului: turca, germana, engleza, rusa.Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.Pagina web : www.euphoriahotels.com.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.