Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA

de la
1395  1295 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel nou, deschis in 2013, se intinde pe o suprafata de 42.000 mp (din care 20.000 mp gradina), si dispune de 9 cladiri cu 5 etaje si 3 cladiri cu 4 etaje avand in total o capacitate de 882 camere repartizate astfel:

556 camere standard (suprafata 27 mp, capacitate maxima 2+1 pers.), din care 8 camere pentru persoane cu dizabilitati; toate camerele au balcon sau terasa si parchet.
150 camere standard terrace (suprafata 23 mp, capacitate maxima 2+1 pers.)
16 camere superior (suprafata 23 mp, capacitate maxima 2 pers) cu vedere frontala la mare.
4 camere VIP Honeymoon ( suprafata 23 mp, capacitate maxima 2 pers.) cu Jacuzzi, sezlong pe terasa si vedere frontala la mare
144 camere family ( suprafata 33 mp, capacitate maxima 2 + 2 pers.) alcatuite din doua camere
55 camere connection ( suprafata 54 mp, capacitate maxima 3 + 1 pers.)
4 suite ( suprafata 50 mp, capacitate maxima 2 pers.), alcatuite din living + dormitor.

Localizare: in statiunea Belek-Bogazkent, la 50 km de centrul orasului Antalya si la 40 km de aeroport.

Dotari camera: telefon, LCD TV satelit, telefon, minibar, seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, baie cu cada, uscator de par, parchet, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: restaurant principal , 5 restaurante a la carte (pescaresc, turcesc, asiatic, italian, cu specific sud american), baruri (la piscina, lobby bar, coctail bar, beach bar etc), piscina interioara, piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark cu o suprafata de 1715 mp, 7 tobogane mari, miniclub (4-12 ani), centru fitness, centru SPA, sauna, hammam, terenuri de tenis, teren de baschet, volei pe plaja, tenis de masa, aerobic, darts, mini golf, cinema, sala de conferinta, internet wireless in camere, lobby si zonele publice gratuit.
Servicii cu plata: telefon, fax, room service, internet cafe, centrul Spa, masaj, medic, spalatorie, coafor, baby sitting, bowling, biliard, echipament tenis, cursuri tenis, nocturna teren tenis, sporturi acvatice motorizare si nemotrizate, bauturi fine de import, bauturile energizante si sucurile naturale, bauturile de import intre orele 02:00-10:00

Plaja: de nisip si pietris, cu o lungime de 500 m si o latime de 100 m. Prosoapele la plaja (cu depozit) si sezlongurile sunt gratuite la plaja si la piscina.

Alte informatii:
- la restaurantele a la carte se poate face cate o rezervare pentru fiecare restaurant pe sejur, o rezervare pe sejur este gratuita;
- minibarul contine bauturi racoritoare si se reumple zilnic;
- piscina interioara este incalzita doar in perioada de iarna
- animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
AQUAPARK
Restaurant
SPA
Parcare

Locatie