Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB KASTALIA HV1


Descriere

Oferind facilități extinse adaptate special pentru copii, Club Kastalia Holiday Village - All Inclusive pune la dispoziție piscine pentru copii, parc acvatic și o sală de jocuri unde copiii se pot bucura de zilele lor.

Localizare

Club Kastalia se află la 20 de minute cu maşina de orașul Alanya. Aeroportul Antalya Gazipașa este doar puțin peste 1 oră cu mașina.

Facilitati Hotel

Împreună cu un bufet special pentru copii și un loc de joacă, sunt disponibile activități de creație, cum ar fi origami, ateliere de artizanat și jocuri puzzle. Printre alte facilități pentru copii se numără încălzitor de biberoane și blender pentru prepararea hranei.

Kastalia se află în Konaklı, pe coasta golfului din Antalya, cu acces direct la plajă. Oferă 3 piscine în aer liber și activități de agrement precum tir cu arcul, volei și tenis. Restaurantul hotelului servește un bufet cu specialități turcești locale și preparate internaționale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.