Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
5568  3832 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 23.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL CALISTA LUXURY RESORT:
Hotelul CALISTA LUXURY a fost deschis in anul 2007, este construit pe o suprafata de 120000 mp si are in total 600 de camere.
Tip masa:
A La Carte All Inclusive
Localizare HOTEL CALISTA LUXURY RESORT:
Hotelul este situat la 4 km de Belek, la 24 km de centrul orasului Antalya si la 27 km de aeroportul Antalya.
Plaja:
Hoteul are plaja privata cu nisip cu o lungime de 250 m si 2 pontoane dintre care unul VIP. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: mini bar (se reumple zilnic cu apa, bauturi racoritoare, bere, energizant, chipsuri din cartofi, alune), TV, telefon, aer conditionat, mocheta sau parchet (in functie de tipul de camera), halat de baie si papauci inclusiv pentru copii, masa si fier de calcat, baie cu cada sau cabina de dus, seif, internet wi-fi, balcon sau terasa, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.
Facilitati generale HOTEL CALISTA LUXURY RESORT:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, restaurant VIP, 8 baruri, cafenea, street food festival, inghetata, fresh de portocale si gref, prajituri, piscina exterioara, piscina semiolimpica, piscina interioara, aquapark cu 6 tobogane, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, gimnastica in apa, polo, yoga, pilates, zumba, activitati sportive si de divertisment, animatie seara, muzica live, petreceri, discoteca, biliard, boccia, darts, tir cu arcul, tenis de masa, 5 terenuri de tenis, voley pe plaja, polo, basket, mini fotbal, centru fitness, sali de conferinta.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, unele bauturi si vinuri premium, room service, rent a car, sporturi acvatice, tratamente in centrul spa, salon de infrumusetare si coafor, echipament si lectii de tenis, servicii de curatatorie, babysitter.
Facilitati copii HOTEL CALISTA LUXURY RESORT:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina interioara si exterioara, diverse activitati, mini club (4-8 ani), junior club (8-12 ani), cinema, loc de joaca, loc de joaca pe plaja.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.calista.com.tr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
AQUAPARK
Restaurant
SPA
Parcare

Locatie