Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVANGARDE HOTEL

de la
938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

*Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cinele festive nu sunt incluse in pretul din sistem. In cazul rezervarii, cinele vor fi adaugate manual in rezervare: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 32 euro/pers, Copil 0-12.99: 16 eur/pers. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa! Foarte bine 8,3/10 Booking.com / Certificat de Excelenta Tripadvisor Hotel Avantgarde este situat pe plaja privata, la o distanta de 9 km fata de centrul orasului Kemer, 35 km fata de centrul orasului Antalya si la 45 km de aeroportul din Antalya.Sport & Divertisment
Turistii pot juca tenis, fotbal, volei pe plaja, badminton, tenis de masa, darts, pot practica diverse activitati pe apa (hidrobicicleta, canoe, windsurfing), pot face aerobic si se pot bucura de un parc de distractii, biblioteca si cinema. Contra cost, se poate juca tenis, bowling, billiard, se pot face plimbari cu banana, jetski, parasailing, schi pe apa si se pot juca diverse jocuri Playstation.

Spa & Welness
Turistii care aleg sa se cazeze in acest hotel se pot relaxa in centrul spa, dotat cu sauna, salon de infrumusetare, baie cu aburi, saloane de masaj, jacuzzi, baie turceasca, zona de relaxare.

Site web
http://www.avantgarderesorts.com/AVANTGARDERESORT-KEMER-HOME.aspx

Drinks & Food
O multime de preparate proaspete si gustoase, cu specific local si international, precum si o gama variata de bauturi alcoolice si nealcoolice pot fi servite in cele 6 restaurante si 12 baruri din cadrul hotelului.

Localizare
Hotel Avantgarde este situat pe plaja privata, in statiunea Goynuk, zona Kemer, la o distanta de 9 km fata de centrul orasului Kemer, 35 km fata de centrul orasului Antalya si la 45 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.