Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mary's Luxury Studios


Descriere

Mary's Luxury Studios*** din statiunea Golden Beach este un complex nou de apartamente ce ofera conditii bune de cazare in apartamente deosebite, modern mobilate, cu toate facilitatile necesare pentru petrecerea unei vacante relaxante in insula Thassos.Localizare
Complexul de apartamente Mary's Luxury Studios se afla la aproximativ 70 de metri de plaja Golden Beach, premiata cu 2 distinctii Blue Flag. Apartamentele sunt situate intre cele 2 sate turistice, Golden Beach si Skala Potamia, foarte apreciate de turistii din intreaga lume.

Facilitati Camere
Fiecare apartament este format dintr-o camera spatioasa cu pat dublu si sofa extensibila, chicineta utilata, baie cu dus si balcon cu masuta si scaune. Apartamentele au aer conditionat, seif, uscator de par, TV cablu si internet WiFi. La cerere se pune la dispozitie, gratuit, patut de bebelus.

Facilitati Hotel
Complexul dispune de:piscina exterioara cu sezlonguri & umbrele, acces internet WiFi, restaurant-patiserie (mic dejun, pauza de cafea, dulciuri de casa si racoritoare), seif la receptie, gradina, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, se accepta animale de companie (maximum 8 kg), parcare.

Categorie
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina
Parcare
Internet wireless
Gradina
Aer conditionat