Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

B Home Studio


Descriere

Studio B. Home Deluxe pune la dispoziţia turiştilor servicii şi facilităţi superioare, fiind catalogat ca un studio de lux, remarcându-se prin design, mobiler ultra modern, finisaje premium și atenția la detalii. Este recomandat celor care doresc facilitățile unui studio la calitate de hotel.Website:
http://www.bhome.gr/en

Tip masa:
Self-Catering

Categorie:
3* Deluxe

Localizare:
B Home este situat în frumoasa insulă Thassos, în staţiunea Limeneria, la numai 300m de plajă. În apropiere se găsesc taverne, cafenele și supermarket-uri.

Descriere:
Studio B. Home Deluxe pune la dispoziţia turiştilor servicii şi facilităţi superioare, fiind catalogat ca un studio de lux, remarcându-se prin design, mobiler ultra modern, finisaje premium și atenția la detalii. Este recomandat celor care doresc facilitățile unui studio la calitate de hotel.

Recomandare:
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Piscină exterioară ✓ Mobilier ultra modern și decor de bun gust ✓ Servicii și facilități superioare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii de la B. Home Deluxe se pot relaxa la piscina exterioară, având șezlonguri și umbrele incluse. Proprietarii pot asigura la solicitarea prealabilă a turiștilor, un decor special pentru aniversări, lună de miere sau, dacă este nevoie, de pătuț (babycot) pentru copii. Unitatea de cazare dispune de parcare privată în limita locurilor disponibile.