Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

America Hotel


Descriere

Hotelul are camerele placut decorate si este recomandat tuturor persoanelor ce prefera linistea si relaxarea intr-un decor natural. Gradina spatioasa si plina de verdeata este foarte frumos amenajata cu baldachine , hamace , zona pentru barbeque si foisor. Stilul vintage si pozitionarea hotelului sunt atuurile pentru o vacanta reusita .Faciliati hotel :
Receptie, Uscator de par(la receptie), Seif, Restaurant, Gradina, Gratar, Foisor, Parcare publica. Se asigura curatenie zilnic precum si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor o data pe sejur.

Localizare / Descriere
Situat in Skala Prinos, in partea de Nord Vest a Insulei Thassos, la doar 1 minut de plaja, 15 min de centrul statiunii unde se afla si al 2-lea port al insulei ce face legatura cu orasul Kavala din partea continentala si 17 km de Limenas – capitala insulei. Hotelul are camerele decorate placut si este recomandat tuturor persoanelor ce prefera linistea si relaxarea intr-un decor natural. Gradina spatioasa si plina de verdeata este foarte frumos amenajata cu baldachine , hamace , zona pentru barbeque si foisor. Stilul vintage si pozitionarea hotelului sunt atuurile pentru o vacanta reusita .

Website :
http://www.hotelamerica.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

AC (inclus in pret) , Internet WiFi (gratuit), Baie cu dus, Minifrigider, Prosoape, Balcon. Camerele nu au TV. Sunt disponibile camere duble , triple cu paturi suprapuse si un aparatment cu 2 camere , o baie si chicineta special pentru familiile cu 2 copii.