Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion Paralia Katerini - Hotel Imperia President 3 nopti


Descriere



Program Detaliat

Ziua 1 / Joi 29.12.2022: BUCUREŞTI – SALONIC
Întâlnire la ora 19:30 cu reprezentantul agenției în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) –      acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 20:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Veliko – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Salonic.
 
Ziua 2 / Vineri 30.12.2022: SALONIC – PARALIA KATERINI
In cursul diminetii vom ajunge la Salonic. Vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Apoi continuăm spre Paralia Katerini, sosire la hotel pentru cazare. După amiaza vă propunem o excursie la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul şi vizită in orașul Katerini. Mânăstirea adăposteşte şi cinsteşte moaştele Sf. Efrem Sirul, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă.
 
Ziua 3 / Sambata 31.12.2022: PARALIA KATERINI – EDESSA – POZAR
Dupa micul dejun, puteţi avea o zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm la cina festivă de Revelion*.  
 
La Multi Ani, 2023 !
 
Ziua 4 / Duminica 01.01.2023: PARALIA KATERINI – OLIMP
După servirea micului dejun trarziu dupa ora 11:00, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă.
 
Ziua 5 / Luni 02.01.2023: PARALIA KATERINI – BUCUREŞTI
Dupa micul dejun, începem deplasarea spre casă. Ne continuăm traseul pe ruta -Serres – Kulata – Promachonas - Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. În timpul nopţii, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.
 
                                        Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 
 
 
ATENŢIE: Grup minim 35 pers. 
Toate intrările la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro. Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar.
În cazul unui grup mai mic de 35 pers se va achita un supliment de 30 Euro/persoană.
Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului
Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei. Pentru partaj garantat turistii pot achita un supliment de 79 eur/pers.
Copii intre 0-2,99 ani nu beneficiază de mese sau de pat suplimentar.
 

CONDIȚII DE PLATĂ, ANULARE, PENALIZARI

  1.   FIRST MINUTE (valabil pana la 31.10.2022) - avans de 30% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare
  2.   SAFE PRICE = Tarif Standard: 30% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare.

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus

a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare).

b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 44-31 de zile inainte de plecare/intrare).

c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a sumei platite, dar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul platit), sau reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, fara achitarea taxei de serviciu.

 

Excursii optionale

Tarife Speciale (valabile doar in momentul efectuarii rezervarii)

  • EDESSA - POZAR - 30 €
  • MANASTIREA SF EFREM SIRUL & KATERINI –15 €
  • OLIMP – 25 €

Înscrierile la excursiile opționale cu tarife speciale se fac numai în momentul rezervarii și nu se acceptă anulări ! Orice excursie achiziționată după cel mult 7 zile de la rezervare, se achită la tariful standard !Înscrierile la excursiile opționale cu tarife speciale se fac numai în momentul rezervarii și nu se acceptă anulări ! Orice excursie achiziționată după cel mult 7 zile de la rezervare, se achită la tariful standard !

Tarife Standard

  • EDESSA - POZAR   35 €
  • MANASTIREA SF EFREM SIRUL & KATERINI –20 €
  • OLIMP – 30 €

 


 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.