Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Village Mare Hotel

de la
1011 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Camerele sunt concepute pentru a aduce natura in interior; toate camerele ofera privelisti impresionante spre mare, spre port sau spre terenul de golf si dotari de lux: TV, telefon, seif, aer conditionat, radio, seif, uscator de par, mini-bar, balcon sau terasa.
Localizare:

Hotelul Village Mare este situat la aproximativ 200 de metri de plaja, in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia.

Facilitati Hotel:

Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, pool bar, rent a car, internet wireless (fratuit), minimarket, loc de joaca/teren de joaca pentru copii, mini club, receptie deschisa 24 de ore, doctor (la cerere), baby sitting (la cerere), live entertainment, TV room, greek night, biliard, tenis de masa, volei pe plaja, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, parcare.

Facilitati Camere:

Toate camerele duble au in dotare: aer conditionat, balcon, feon, sistem de incalzire centralizat, frigider, TV satelit, grup sanitar propriu, seif (contra cost) si telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.