Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Simantro ofera o larga varietate de facilitati pentru familii, cupluri, dar si pentru cei singuri. Doua piscine cu apa proaspata, plaja si baruri de piscine, taverna langa plaja, terenuri de tenis si distractie pentru toti. Gradinile bogate si stilul traditional al acestui hotel il fac unic pentru o sedere relaxanta si placuta. El ofera 325 de camere nou renovate, spatioase si elegant decorate cu vedere spre munte sau gradina.

Descriere:

Hotelul Simantro ofera o larga varietate de facilitati pentru familii, cupluri, dar si pentru cei singuri. Doua piscine cu apa proaspata, plaja si baruri de piscine, taverna langa plaja, terenuri de tenis si distractie pentru toti. Gradinile bogate si stilul traditional al acestui hotel il fac unic pentru o sedere relaxanta si placuta. 

Localizare:

Hotelul Simantro Beach este situat pe plajele de nisip din Peninsula Kassandra, statiunea Sani, înconjurate de ape cristaline, păduri de pin, sate pitoresti si situri arheologice.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurante si baruri, plaja complet echipată, 5 piscine, echipa de animatie, mini market, un centru spa cu centru de fitness, trei terenuri de tenis, două terenuri de volei pe plajă, tenis de masă, mini golf, aerobic plaja de zi cu zi si multe altele. 

Simantro Beach Hotel are cinci piscine,  două piscine în aer liber, piscină interioară încălzită si bazine separate pentru siguranta copiilor.
În jurul piscinelor, oaspetii vor găsi sezlonguri si umbrele disponibile.
 
Acest hotel oferă divertisment pentru toată lumea în timpul zilei si noaptea, pentru toate vârstele si toate gusturile. 

Facilităţi camere:

Camerele standard ofera paturi duble sau single, un balcon sau o terasă, un televizor, un frigider, un seif (pentru o taxa mica) și un telefon. Fiecare are, de asemenea, baie cu cabină de duș, cadă și uscător de păr. Toate camerele nu sunt la mai mult de 100 m de plaja. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie