Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Meli este un studio superior de 3* ce oferă oaspeţilor săi camere spațioase, frumos decorate. Unitatea de cazare este administrată de o familie prietenoasă cu turiștii și implicată în ceea ce privește confortul acestora. Studio Meli este situat în frumoasa staţiune Kallithea, pe braţul Kassandra, la aproximativ 300 metri de cea mai apropiată plajă și la 250 metri de centrul stațiunii, foarte aproape de zona cu taverne, cafenele și magazine. Facilitati Camere:
Camerele de la Studio Meli sunt spaţioase şi primitoare. Toate au chicinetă utilată, frigider, grup sanitar cu duș, uscător de păr, TV LCD, balcon, aer condiţionat (INCLUS în preț), Internet Wi-Fi GRATUIT. Studioul face curățenie ZILNIC și pune la dispoziție prosoape (care nu se schimbă până la sfârșitul sejurului).

Facilitati unitate de cazare:
Studioul Meli are recepție, lobby, piscină exterioară dotată cu șezlonguri şi umbreluţe, piscină exterioară și loc de joacă pentru copii, gradină frumos amenajată şi bucătărie exterioară cu grătar.

Recomandare
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Piscină exterioară şi zonă de relaxare; ✓ Curățenie zilnică; ✓ Bucătărie exterioară cu loc de grătar; ✓ Aer condiționat gratuit.

Tip masa:
Self-catering/ Mic dejun/ Demipensiune

Localizare:
Studio Meli este situat în frumoasa staţiune Kallithea, pe braţul Kassandra, la aproximativ 300 metri de cea mai apropiată plajă și la 250 metri de centrul stațiunii, foarte aproape de zona cu taverne, cafenele și magazine.

Descriere:
Meli este un studio superior de 3* ce oferă oaspeţilor săi camere spațioase, frumos decorate. Unitatea de cazare este administrată de o familie prietenoasă cu turiștii și implicată în ceea ce privește confortul acestora.

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie