Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Palace Seaside Resort

de la
1591 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel renumit, cu spatii verzi. Este alcatuit dintr-o cladire principala cu 4 etaje si bungalouri. Plaja privata cu nisip, o gama variata de camere confortabile si apartamente.
Localizare:

Hotelul este situat la 1,5 km de centrul statiunii Kriopigi si are plaja proprie cu nisip si pietris.

Facilitati Hotel:

Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra: o noua piscina interioara cu apa dulce, o sala de gimnastica complet echipata, sauna, jacuzzi, hamam, salon de frumusete, aromoterapie, masaj, tratamente de infrumusetare pentru fata si corp, personal calificat, un restaurant si o taverna traditionala, ​​baruri, o piscina mare, internet, activitati sportive, club pentru copii, divertisment pentru adulti si copii. Ideal pentru familiile cu copii.

Facilitati Camere:

aer conditionat (iunie-septembrie), frigider, seif (gratuit), TV cu ecran plat (in camerele Standard Family - TV conventional), TV prin satelit , telefon, baie (cada), uscator de par, balcon / terasa cu vedere spre mare / gradina.Tip de pat suplimentar - canapea extensibila/pat pliant

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.