Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1995  1833 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat în satul Paliouri, complexul premiat Kappa oferă unități echipate complet si au decor elegant. Majoritatea beneficiază de o piscină privată și de o grădină cu terasă la soare. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele proprietății. La 200 de metri există o plajă privată cu șezlonguri și umbrele gratuite. Toate vilele și suitele complexului Kappa au aer condiționat și vedere la golful Toroneos, la grădină și la piscină. Fiecare include o cameră de zi cu TV prin satelit. Vilele au o bucătărie utilată, în timp ce suitele oferă o chicinetă echipată doar cu ustensile de bază. Există suite Panorama cu 2 dormitoare, precum și suite Executive cu 1 dormitor și vedere la mare.
Localizare:

Hotelul ofera acces la internet, o plaja privata, restaurant etc. Apartamente si vile spatioase cu vedere la mare construite intr-un stil traditional grecesc. Combinatia unica intre simplitate si lux.

Facilitati hotel:

Majoritatea unitatilor de cazare beneficiază de o piscină privată şi de o grădină cu terasă. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi. La 200 de metri este o plajă privată cu şezlonguri şi umbrele gratuite.

Facilităţi camere:

Vilele beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi, TV satelit 40’’, bucatarie, mini bar, sala de mese, chicineta (nu este permis gatitul),aer conditionat/ incalzire, uscator de par, telefon direct, seif, halate de baie, prosoape de plaja, baie, facilitati baie de lux.,

Suitele Junior au acces la o piscină comună.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie