Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palini Beach


Descriere

Cu o locație idilica pe plajă, pe coasta de est a brațului Kassandra, Pallini Beach Hotel oferă prin personalul sau calificat și prin atmosfera caldă de vacanță, prin facilitățile puse la dispoziția clienților săi, mult apreciate de acestia, o posibilitate perfectă pentru petrecerea vacantelor în Halkidiki. Facilitati
Hotelul dispune de un restaurant principal, snack bar, piano bar, taverna, bar la piscina, cafenea, magazin de suveniruri, mini-market, birou schimb valutar, loc de joaca si animatie pentru copii, jocuri video, doctor la cerere, sala de conferinte, discoteca, cinema in aer liber (in sezon).

Descriere
Hotelul beneficiaza de o locatie ideala, pe propria plaja cu nisip fin si langa vestita statiune Kalithea, nu departe de zona de cluburi si viata de noapte. Cu o capacitate de 494 de camere, printre care Suite si 98 de Bungalow-uri, Hotelul Pallini Beach este un hotel de traditie, cu servicii de calitate.

Comentariul nostru
Un hotel ce beneficiaza de o locatie ideala, recomandat tuturor categoriilor de turisti.

Facilitati camere
Capacitatea hotelului este de 494 de camere; printre ele sunt si Suite si 98 de Bugalow-uri, dotate cu aer conditionat, baie, radio, TV, frigider, linie directa de telefon, seif (contra cost), uscator de par, room service, balcon cu vedere la mare.

Sporturi
Teren de tenis, sporturi nautice, tenis de masa, biliard.

Localizare
Hotelul Pallini Beach se afla la 800 m de statiunea Kallithea, pe plaja proprie cu nisip fin, pe bratul Kassandra si la 75 de km de aeroportul din Salonic.

Tip de masa
Demipensiune.

Capacitate
494 de camere.

Categorie
4*

Website
http://www.g-hotels.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Tenis
Sporturi nautice
Snack bar
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Lobby
Lift
Internet wireless
Gradina
Cafe-bar
Biliard
Bar pe plaja
Bar
Baby-sitting
Animatie
Aer conditionat