Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eleni Studio


Descriere

Eleni este un studio de 2* standard, potrivit pentru cei care doresc să aibă parte de un concediu relaxant şi liniştit. Studio Eleni este situat în centrul staţiunii Kalithea, la aproximativ 250 metri distanţă faţă de plajă. În apropierea studioului se află o brutărie, un supermarket şi numeroase magazine de suveniruri. Facilități camere:
Camerele Studioului Eleni au chicinetă utilată, grup sanitar cu duş şi boiler (care trebuie deschis de la siguranţă), balcon cu vedere la stradă, aer condiţionat (INCLUS în preț), Internet Wi-Fi GRATUIT, TV LCD și frigider. Studioul NU asigură curățenia în timpul sejurului, dar pune la dispoziție prosoape la check in.

Facilităţi unitate de cazare:
Studioul Eleni are tavernă proprie la parterul unității și servește mâncare cu specific greceasc și internațional care este foarte apreciată de turiști.

Descriere:
Eleni este un studio de 2* standard, potrivit pentru cei care doresc să aibă parte de un concediu relaxant şi liniştit.

Tip masă:
Self-catering / Mic dejun / Demipensiune

Recomandare
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Tavernă proprie; ✓ Situat central și aproape de plajă; ✓ Aer condiționat Gratuit.

Categorie:
2*

Localizare:
Studio Eleni este situat în centrul staţiunii Kalithea, la aproximativ 250 metri distanţă faţă de plajă. În apropierea studioului se află o brutărie, un supermarket şi numeroase magazine de suveniruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.