Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eagles Palace Resort

de la
2386  2008 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în zona Skala și înconjurat de grădini luxuriante, hotelul Eagles Palace pe o plajă de nisip privată Pune la dispoziția oaspeților o piscină în aer liber, un centru spa premiat și un teren de tenis. Camerele de la Eagles Palace au un decor elegant în culori naturale și includ aer condiționat și o baie luxoasă din marmură. De asemenea, sunt prevăzute cu TV LCD cu canale prin satelit și beneficiază de vedere la mare sau la grădină.
Localizare

Pozitionat la numai 4 kilometri distanta de portul Ouranopoli.

Facilitati hotel

Centru de conferinte, facilitati de SPA, terapii cu apa calda sau rece, sauna, Jacuzzi, restaurante, bar, piscine, receptie 24/24 de ore, gradina, camere pentru nefumatori, seif, lift, camere pentru bagaje, snack bar, terasa, plaja privata, locuri de joaca pentru copii, baby sitting, casa de schimb valutar si parcare gratuita.

Facilitati camere

Aer conditionat, prosoape de plaja, uscator de par, minibar in camera, TV racordate la reteaua prin satelit, mobilier elegant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie